Najnovšie recenzie zo sekcie Vibračné dosky
- Môžete si ho pozrieť len na obrazku
S produktom som zatiaľ spokojný. Na ubíjanie kameninovej drte okolo domu postačuje. Je malý a na malej ploche sa sa dobré otáča. Zámkovú dlažbu som ešte s tou to doskou neubíjal - o mesiac zistím .
Som spokojný už dlho som sledoval tento produkt a je vážne spoľahlivý stroj
este som tovar nedostal
- vyhoda
- jednoduchá manipulácia
- Vyborny pomer kvalita-cena
Kvalitne spracovanie vyrobku. Motor je tichy, lahko startuje. Dobre zhutnuje aj na svoju malu vahu.
Je to super.
- Po dodaní a rozbalení nie je možné naštartovať a tečie motorový olej.
- Rycla praca
Pre domáce práce dobrá kvalita za dobru cenu.
Dosku som kúpil ,nakoľko som ju potreboval súrne na doladenie vecí okolo domu.Po doliatí všetkých kvapalín a mazív ju ani nenapadlo,že by sa rozbehla.Keďže som nemal čas na reklamácie a posielanie,kde sa asi ani tak nič moc nevyrieši a nie som panelákový zárukofil ,som pristúpil k svojpomocnej oprave.Karburátor som prečistil asi 8x ultrazvukom,odmontoval a vyčistil nádrž,podoťahoval veci okolo motora a znova všetko poskladal.Sice som sa hrajkal 2 dni a fičí to,ale ideál by bolo kúpiť vec,ktorú kúpim a viem hneď používať.
- Spĺňa čo som očakával,Gude ale ako všetko výroba Čína. Dobrá kvalita materiálu aj prevedenia. V balení náhradný vzduchový filter,klinový remeň a podložka na dlažbu. Dobrý obchod,svetlá komunikácia a rýchle dodanie.
- pomer ceny a vykonu.
- Spoľahlivá značka za dobrú cenu
Pomer cena kvalita super.
- Dobrý pomer cena vs.kvalita
- Na domáce práce ideálny stroj
- Pomalý chod vzad
Odskúšal vyzerá byť v pohode
- skladny
- lahky
- jednoducha manipulacia
Urceny pre pracu okolo domu, na nejake velke stavebne prace do firmy by som ho asi nepouzival.
Zobrazujem 21 - 40 zo 73 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 Ďalšie »