Najnovšie recenzie zo sekcie Vibračné dosky
- Ok
Vykonané všetky kroky podľa priloženého manuálu ale problém s naštartovaním stroja.
- Po dlhšom používaní slzne jemne olej z vibračného valca
K výrobku chýba návod na obsluhu v slovenčine, polský je nekompletný.
- Vyhovuje
- Pomer cena / výkon výborný.
- Vmestí sa do ryhy po najmensej lyzici bagra,
- nakladka a vykladka jedným clovekom bez problemov
- bezproblemovy start
- Bohate prislusenstvo
- Funguje ako má
- funguje ako má
- zatiaľ žiadna
Stroj som použil zatiaľ iba raz pri vibrovaní zámkovej dlažby, funguje ako má. Kupoval som ho na práce okolo vlastného domu, nie na podnikanie. Tomu zodpovedal aj môj výber a cena stroja. Zatiaľ spokojnosť.
- potrebujem to na 3 mesiace tak som si to radšej kúpil.
Ľahká montáž, stroj robí čo má.
- prisiel vadny, vyteka olej z vibratora. vzhladom na hmotnost je riesenie vratenia komplikovane.
- pomer cena/vykon
- zlozenie celkom jednoduche
- Zatial spokojnosť
- Dvíhajúca cena
- Na také tie domáce práce postačuje. Samozrejme s ťažšími a výkonnejšími, ale aj drahšími žabami sa porovnávať nemôže.
- Svoju prácu vykonal.
- Trochu zmätočné označenie otvoreného sitiča. (nápis otvorené a šípka do druhej strany, na lesklom povrchu, tzn. slabo viditeľné.)
Spoločnosť
Dobre funguje
Vzhľadom k tomu, že nikdy predtým som nepracoval s vibračnou doskou neviem hodnotiť kvalitu stroja. Nevedel som, že stroj príde bez oleja, našťastie objednal som aj olej na dolievanie čo však som použil ako hlavnú náplň. Olej sa dolieva cez pomerne malý otvor, treba použiť lievik s menším priemerom. Návod -klasika, obrázky, ktoré poriadne nevidieť. Pribalený trubkový kľúč neviem k čomu je, skrutky s priemerom toho kľúča na stroji som zatiaľ nenašiel. Štartovanie bez problémové, motor išiel krásne a ticho. Vibračnú dosku som použil na zhutnenie plochy 3 x 5 m pred betónovaním. Práca ako aj manipulácia s touto vibračnou doskou je ľahká, svoju prácu odviedla na jedna, len odporúčam podoťahovať skrutky, mne hneď na začiatku práce totiž sa uvoľnili skrutky krytu na výfuku.
- ľahká, dobrá manipulácia
- Keď sú neschopný ho dodať, tak by sa mali venovať inej činnosti. Napríklad stiahnuť obrázky toho čo nemajú.